Creative Creatures
Stage
expose-seperator

Multimedia Designer

Een leuke afwisselende stageplek! (periode januari – juni 2018)

expose-seperator

Voor de eerste maanden van 2018 is er weer een leuke stageplek beschikbaar. Ben je nog op zoek naar een stageplek waarbij je van alles leert maken (maar ook bedenken)? Van print tot vooral online? Dan zal deze stageplek je zeker bevallen.

Op loopafstand van het station en van het centrum van Leeuwarden, is Creative Creatures gevestigd aan de Westersingel 4. Daar zul je dan de komende periode je dagen kunnen doorbrengen.

Waar moet je kennis van hebben?

expose-seperator

Allereerst moet je zin hebben om nieuwe dingen te leren op het vlak van online media en zin hebben om allerlei zaken uit te pluizen aangezien we voorop willen lopen op het gebied van Online Media en Marketing. Bij ons is niets onmogelijk en zien we alleen maar uitdagingen. Verder:

– Je hebt in meer of mindere mate ervaring met Adobe producten als Photoshop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver en Edge

– Je hebt ervaring met CMS-en als WordPress

– Je hebt eventueel ook ervaring met 3D, HTML5, CSS, Action script en Javascript

– Je vindt vernieuwingen op het gebied van Video, Virtual Reality, Mobile en/of Social Media interessant en wil je daarin ook verdiepen

– Je doet een MBO of HBO opleiding op het gebied van Multimedia & Design (aan het Friesland College, de NHL, Cibap, ROC of soortgelijk)

– Je hebt ervaring met en gevoel voor vormgeving en webdesign

– Je komt bijna altijd wel op tijd (en anders laat je het wel op tijd weten)

Lijkt dit je wat?

expose-seperator

Aarzel niet en stuur je sollicitatie (met CV en portfolio) naar Froukje Porte, froukje@creativecreatures.nl. Voor meer informatie kun je mailen maar bellen mag ook op 06 344 899 69.

Over Creative Creatures

expose-seperator

Wij zijn een jong en gedreven creatief team waar alles mogelijk is. Als het moet, rennen wij voor onze klanten. Complimentjes van de dag maken ons blij en daar doen wij het voor. Vrijdag-middag-borrels doen wij niet aan. Wij hebben do-mi-bo’s ;o).